>> Home

   
 Home

Juridische en organisatorische expertise
Ik ben Margreet de Boer en ik heb een eigen praktijk voor projecten en adviezen. In mijn werk combineer ik mijn inhoudelijke, veelal juridische, kennis en expertise met mijn capaciteiten als organisator en adviseur.

Ik ben jurist en criminoloog. Nadat ik ruim tien jaar een eigen advocatenpraktijk had, heb ik een aantal jaren gewerkt als senior beleidsmedewerker en directeur van het Clara Wichmann Instituut, het expertisecentrum voor vrouw en recht. Na de sluiting van dit instituut in 2004 heb ik mij helemaal toegelegd op het uitvoeren van losse opdrachten. Dit betreft met name het schrijven van juridische analyses en adviezen, het opzetten en coördineren van (onderzoeks)projecten, het organiseren en voorzitten van bijeenkomsten en het geven van lezingen. Dit alles voornamelijk binnen het centrale thema waarop ik mij in de loop der jaren gespecialiseerd heb: de rechtspositie van vrouwen.

Meer informatie over de werkzaamheden die ik kan verrichten,  de thema's waarop ik werkzaam ben, mijn actuele projecten, en reeds afgeronde opdrachten kunt u vinden via de knoppen en trefwoorden hiernaast.
TOP
  
brochure%20hg.jpg

               Nieuwe brochure
               Zie actueel.

 

 


 

................................................................